marketing communicatie
marketing communicatie
marketing communicatie
marketing communicatie

Reisbalans – Achmea

Reisbalans heeft ons gevraagd de marketing communicatie uitingen te ontwerpen samen met de communicatie afdeling van Workaway. Met een bestaand logo ontworpen wij folders, t-shirts, flyers, Direct-Mailing, en ook een gedeelte van de app!

Reisbalans is een initiatief van Achmea. Zij bieden slim en schaalbaar mobiliteitsoplossingen voor organisaties en hun medewerkers. Door middel van mobiliteitsbudgetten wordt door medewerkers bewuster en slimmer gereisd. Er bestaan verschillende oplossingen voor elk behoefte. Denk aan inzicht in reisgedrag, declareren of het moeiteloos beheren van OV-kaarten.

De Reisbalans app geeft je vrijheid om zelf te bepalen hoe en wanneer je het beste kunt reizen naar je werk en je zakelijke afspraken. Met Reisbalans bespaar je tijd, kosten en CO2 – zonder administratief gedoe! Je gebruikt Reisbalans via de Reisbalans-app en via jouw persoonlijke Mijn Reisbalans site.

De slimme reisplanner geeft je het beste reisadvies. Al je ritten worden vrijwel automatisch geregistreerd. Op je persoonlijke dashboard staan al je reiskosten overzichtelijk bij elkaar en declareer of verantwoord je ze met één druk op de knop. Je ziet meteen je gemaakte kilometers, kosten, wat je overhoudt van je budget en hoe duurzaam je reist. Is je tankpas gekoppeld? Dan laat Reisbalans je zien of je voordeliger had kunnen tanken en krijg je tips om je zuiniger te rijden. Is je OV-kaart gekoppeld? Dan krijg je ook inzicht in al jouw OV-transacties. En nog veel meer!

  • Client Achmea
  • Date July 18, 2014
  • Tags Illustraties, Print Design
  • URL View Project