ontwerpbureau
ontwerpbureau
ontwerpbureau
ontwerpbureau
ontwerpbureau

NS Zakelijk

NS Nederland heeft ons als ontwerpbureau gevraagd de jaarlijkse benchmarkrapport te ontwikkelen. Samen met de redactie van Syndesmo ontwerpen wij dit rapport met aantrekkelijke infographics zodat de gegevens over zakelijke mobiliteit duidelijk en aangenaam te lezen zijn. De brochure wordt zowel geprint in hoge resolutie als per email verzonden en op de website getoond om direct te kunnen downloaden.

Zakelijke mobiliteit speelt een belangrijke rol bij bedrijfsdoelstellingen als goed werkgeverschap, duurzaamheid, kostenbesparing en de vitaliteit van medewerkers. Inzicht in de prestaties van uw eigen organisatie is belangrijk, maar liever nog wilt u weten hoe uw organisatie ten opzichte van anderen presteert. Voor het tweede jaar op rij hebben we daarom een benchmark over zakelijke mobiliteit gehouden. Ontdek hoe u mobiliteit in uw voordeel kunt laten werken.

Zelfstandig ondernemers en midden- en grootzakelijke bedrijven hebben allemaal op hun eigen manier te maken met mobiliteit. NS Zakelijk helpt ze een juiste keuze te maken hoe ze hun mobiliteitsbeleid het beste kunnen vormgeven. Zij bieden hun inzichten en oplossingen waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Benchmark zakelijke mobiliteit : Zakelijke mobiliteit speelt een belangrijke rol bij bedrijfsdoelstellingen als goed werkgeverschap, duurzaamheid, kostenbesparing en de vitaliteit van medewerkers. Voor het tweede jaar op rij heeft de NS daarom een benchmark over zakelijke mobiliteit gehouden. En wij mochten dit rapport ontwerpen en aantrekkelijk maken om te lezen.

  • Client NS
  • Date July 18, 2016
  • Tags Icons, Illustraties, Print Design
  • URL View Project