app ontwerpen

Indexona

Een app ontwerpen voor een betere wereld? Daar wilden wij natuurlijk wel aan meewerken. Samen met twee ontwikkelaars hebben wij vanuit een blanco scherm een gehele webapp ontwikkelt. User Interface en User Experience waren onze aandachtspunten. De gebruiker, zowel de bezoeker als de ondernemer moest er moeiteloos in kunnen navigeren. De webapp is ontwikkelt in Ruby on Rails en Slim.

In de applicatie moet je ondernemers kunnen vinden, reviews kunnen plaatsen en de gegevens van een onderneming makkelijk kunnen lezen. Als enige hebben wij ervoor gezorgd dat de SEO van een onderneming verbeterd werdt door de social media links ook te tonen. Uiteraard kun je de coördinatie van jouw gekozen winkel ook op Google Maps inzien en mocht je een bijzondere vondst willen delen kan dat middels een klik op Facebook.

Indexona gelooft dat de verandering van onbewust naar bewust shopgedrag de wereld zal verbeteren. Hun taak is het gemakkelijk en toegankelijk maken van de keuzes die er zijn. Zij presenteren op een overzichtelijke en leuke manier alle ondernemingen die bijdragen aan een betere toekomst. Geef jij om de wereld? Om hoe we met dieren, mensen en het milieu omgaan? Shop dan bewust op Indexona. Alle aangesloten ondernemers zijn sociaal, maatschappelijk verantwoord en duurzaam. Lees hun kernwaarden en kom erachter waar jouw geld voor gebruikt wordt. Weet wat je koopt!

  • Client Indexona
  • Date July 18, 2018
  • Tags Icons, Illustraties, Logo, Print Design, Website
  • URL View Project