De Golfslag

Van A tot Z mochten wij de gehele grafische vormgeving creëren voor De Golfslag. Het logo kreeg een update, de menukaarten werden ontwikkelt, zowel als de kledij van de werknemers en de posters. Ook hebben wij met veel plezier mogen werken aan een reclame uiting op een HTM bus.

Om de 20 jaar bestaan te vieren van De Golfslag kreeg deze een nieuw jasje. Modern, fris en toegankelijk voor jong en oud. Het logo is gebaseerd op de letter “G” waarbij de illustratie van de watergolf alles in één keer helder maakt. Wij hebben voor deze jubileum alles aangepakt, de menukaarten, de website, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier, de servetten, zelfs het houten welkomstboord is behandeld!

Beachclub De Golfslag, gelegen tegenover het Kurhaus hotel, is al meer dan vijftig jaar een begrip in Scheveningen. Een modern strandpaviljoen met een uitstekende kaart op één van de mooiste locaties aan de Scheveningse boulevard. Met een enthousiast team van trouwe medewerkers is Beachclub De Golfslag uitgegroeid tot één van de bekendste strandpaviljoens in Scheveningen.

  • Client De Golfslag
  • Date July 18, 2015
  • Tags Icons, Illustraties, Logo, Print Design, Social Media
  • URL View Project